Aktuell information om “Ringar på vattnet”

Hej på er!

Maria Åslin har i dag gett oss detta meddelande:

Vi har nu dessvärre fått  besked om att det Är mycket svårt att bygga betongvågbrytare ute på Lörudden pga av strömmar och vågor. Deras konstruktörer i Finland har gjort bedömningen att det inte Är genomförbart. Det innebär att vi måste gå tillbaka till den ursprungliga iden men en traditionell stenpir. Det innebär Även att ingreppet kommer bli större och det i sin tur att vi behöver utreda om via Länsstyrelsen om det blir en vattendom.

Ni kommer att få ett infobrev av Fredrik (projektets kommunikatör) som vi tänkte skicka ut till alla boende mm.

Efter det har Fredrik skickat oss två informationsbrev som följer nedan:

Infobrev 20170921-001Arbetet ute på Lörudden fortsätter-001

 

 

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Kommentera