Y-bommarna på plats i sjön

Hej

Med anledning av corona-viruset och myndigheternas restriktioner vad gäller att samla många människor på samma plats samt folkhälsomyndighetens senaste föreskrifter och allmänna råd till föreningar om att skjuta upp skjuta upp möten och sammankomster eller helt ställa in aktiviteter som inte kan genomföras digitalt så lyckades vi få till en lösning för iläggningen av Y-bommarna som innebar att vi helt kunde följa uppmaningen om social distansering. Vi lyckades få fram några som var villiga att ta på sig jobbet med bommarna.

Stort tack till Agneta och Hans-Olof samt Magnus med medhjälpare som ställde upp och gjorde jobbet.

Nu hoppas jag att vi kan återgå till det normala när det gäller upptagning av bommarna andra lördagen i oktober.

Här följer lite bilder

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Kommentera