Nya kommunalrådet uppvaktat om Löran-Brämön-projektet

Den 13 augusti hade representanter för den gemensamma hamnkommittén på Löran, Brämön och Kalven ett möte med nya kommunalrådet Jörgen Berglund, stadsbyggnadsnämndens ordförande Erland Sollander och kultur- och fritidsnämndens ordförande Reinhold Hellgren där de ansvariga politikerna fick en ingående presentation av förstudien i det s k Löran-Brämön-projektet.

Förstudien mottogs väl. Den uppfattades som proffsigt gjord och politikerna visade stort intresse för innehållet De menade att förstudien visade på långsiktiga positiva möjligheter som skulle kunna generera arbetstillfällen.

Inför mötet hade den gemensamma hamnkommittén tagit fram ett tilläggsförslag som gick ut på kommunledningen bör tillsätta en tvärpolitisk arbetsgrupp som tar över ansvaret för det fortsatta hanteringen och så småningom kommer fram till ett förslag till beslut.

Svaret blev att förstudien redan är under processande och att ärendet kommer upp i kommunstyrelsen under hösten. Så snart något besked finns lovade kommunledningen att återkoppla till den gemensamma hamnkommittén.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar